Over ons

online training geven

Over Elja

De oprichter van de ZoomSchool? Dat ben ik. Elja dus. Ik help bedrijven en trainers om hun processen naar online te verplaatsen. Van vergaderingen tot trainingen. En van feedbackgesprekken tot salespitches. Dat doe ik als freelancer trainer, maar ook als ondernemer met 15+ jaar ervaring in het internationale bedrijfsleven. Online gedaan krijgen wat je normaal offline doet, is dan ook waar mijn expertise ligt. 

Zoom en ik gaan way back. Voordat ik freelance trainer werd, stuurde ik jarenlang als leidinggevende een internationaal team aan. Online dus! Samen met mijn team was ik verantwoordelijk voor alle online trainingen. Ook leidden we trainers op via ‘train de trainers’. Daarnaast werkte ik zelf met mijn team online samen. Functioneringsgesprekken, sollicitatiegesprekken, vergaderingen – alles deden wij online. Zo ontdekte ik: online werken dingen net even anders dan offline. Maar met de juiste tips & tricks kun je veel meer online dan je denkt.

Mijn kennis en ervaring zet ik nu in binnen de ZoomSchool. Met mijn trainingen en ZoomSchool-masterclasses help ik anderen om hun business, trainingen en werkvloer naar online te verplaatsen. Via Zoom, Teams, Skype of welke tool dan ook. Juist nu thuiswerken het nieuwe normaal is. En nu online het nieuwe offline lijkt te worden.

De ZoomSchool mocht eerder al trainingen verzorgen bij o.a. de volgende bedrijven:

TEAM - ZOOMSCHOOL

zoom training