Zoom training

Trainingen voor bedrijven

• Ben je benieuwd hoe je ook op afstand goed leiding kunt geven?
  • Kun je tips en tricks gebruiken om jouw medewerkers te begeleiden tijdens het thuiswerken?
  • Wil je je team leren om ook via videobellen een krachtige salespitch te houden?
  • Wil je tips en tricks voor succesvol online vergaderen en digitaal samenwerken?
  • Of wil je van jouw team online net zulke goede presentators maken als offline?

Dat is waar de ZoomSchool jouw bedrijf bij helpt. ZoomSchool is er voor kleine en grote bedrijven die hun werk (deels) naar online willen verplaatsen. Want één ding is zeker: online is het nieuwe normaal. Niet alleen nu.

Leer jouw werkvloer naar online verplaatsen

Online werken dingen vaak net een beetje anders dan offline. Want hoe pak je dit alles aan vanachter een computerscherm? Als je niet voor een groep staat, maar achter je webcam zit? Of als je niet meer voor een flip-over staat, maar het met een online groep moet doen?

Simpel: dat pak je aan met een handige online tool: Zoom, Teams, Skype – wat jij maar wilt. En met alle handige tips & tricks die de ZoomSchool daarvoor biedt.

Kies de juiste training voor jouw bedrijf

ZoomSchool biedt meerdere trainingen om jouw bedrijf op weg te helpen jullie business naar online te verplaatsen.

Klik op de trainingen hieronder om er meer over te lezen.

• Leidinggeven op afstand, hoe doe je dat?
  • Voer online steengoede salesgesprekken
  • Leer efficiënt online vergaderen
  • Online presenteren, zó doe je dat!

Elke training duurt 3 uur. De locatie? Gewoon online, via Zoom!

Bij deze trainingen bied ik maatwerk. Zodat jij en je team er optimaal van profiteren. Daarom spreek ik voorafgaand aan een masterclass graag zo’n 30 minuten online met iemand vanuit je team. Daarna stem ik de masterclass volledig af op jouw bedrijf of team. Daardoor kun je alles wat je leert direct in de praktijk toepassen.

Investering

De investering voor één masterclass bedraagt € 980,- excl. btw. Een eenmalige investering die je naderhand méér dan terugverdient! Want online werken is niet alleen iets nieuws van nu, maar een standaard voor de langere termijn.

Laten we kennismaken

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Of wil je eens vrijblijvend kennismaken? Dat kan: via Zoom!

Mail naar team@zoomschool.nl. Dan plan ik graag een afspraak met je.

Zoom training